poiju

Jäsenkirje 19.04.2022

Hyvät Seuran jäsenet!

Hyvää kevättä seuran jäsenemme. Tänä vuonna lunta on ollut riittämiin ja veneen laskutkin alkavat olla lähellä. Vanha sanonta; vuodet eivät ole veljeksiä keskenään pitää paikkansa. Muutamana edellisenä vuotena huhtikuun puolessa välissä vedet olivat jo vapaina jäistä. Koronatilanne on edelleen osittain vaikea ja vielä kiivaasti vaikuttaa täällä Kymenlaaksossa. Kahtena viime vuonna ei tapahtumia järjestetty lainkaan, mutta nyt toiveikkaina pyrimme järjestämään kesäjuhlat heinäkuussa.

Sääntömääräinen vuosikokous 2022

Tervetuloa Kuutsalo-Seura ry:n sääntömääräisen vuosikokoukseen Kumppanuustalo Viikariin, 1. kerros 19.5.2022 klo 17.30 osoitteessa Mariankatu 24, 48100 Kotka. Ennen kokousta on kahvitarjoilu. Käymme läpi vuosikokouksessa seuran sääntömääräiset asiat.

Lämpimästi tervetuloa kaikille.

Tiivistelmä viime syksyn vuosikokouksesta 2021

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Risto Piipari, sihteeriksi Sari Lahtonen ja pöytäkirjan tarkastajiksi Maisa Kotoaro ja Kimmo Brunila.

Puheenjohtaja esitteli toimintakertomuksen 2020 pääkohdat. Mennyt vuosi oli seuran historiassa poikkeuksellinen ja tapahtumia ei voitu järjestää. Positiivisena asiana nähtiin kuitenkin vilkas käynti saaristossa ja monet olivatkin vetäytyneet saariston ”lintukotoon” etätöihin ja vapaa-ajan viettoon pidemmäksi aikaa kuin normaalisti olisi ollut mahdollista. Päätöksenä toimintakertomus hyväksyttiin.

Kokous vahvisti myös puheenjohtajan esittelemän vuoden 2020 tuloslaskelman ja taseen sekä toiminnantarkastaja Kari Hakkaraisen antaman lausunnon tilinpäätöksestä. Tämän jälkeen kokous myönsi tili- ja vastuuvapauden johtokunnan jäsenille ja muille vastuu- velvollisille.

Henkilövalinnat. Seuran sääntöjen mukaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinnan tekee aina vuosittain jäsenistö vuosikokouksessa. Puheenjohtaja Risto Piipari oli ilmoittanut, ettei ole enää käytettävissä ja siirtyy takavasemmalle muihin mökkiaskareisiin. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin varapuheenjohtajana toiminut Olli-Pekka Brunila ja uudeksi varapuheenjohtajaksi Jukka Rinne.

Johtokunnan erovuorossa olleista jäsenistä, Ulla Raanti ja Eeva Linkola eivät olleet enää käytettävissä. Kiitoksia kaikille ja etenkin Ulla Raantille 20 vuoden työrupeamasta Kuutsalo-Seuran hyväksi. Uudet johtokunnan jäsenet ovat Pekka Brunila, Veli-Matti Piipari ja Tea Torvasti.

Toimintasuunnitelma 2021. Suunnitelma ei toteutunut täysimääräisesti koronan kokoontumisrajoitusten vuoksi. Romunkeräys järjestyi, mutta mm. kesän jäsentilaisuudet; talkoot, lohisoitto ja kesäjuhlat jouduttiin peruuttamaan. Vuosikokous normaalisti poiketen siirrettiin syksyyn. Johtokuntakin toimi sähköpostiyhteyksillä. Toimintasuunnitelma hyväksyttiin.

Kesän tapahtumat

Toukokuu

Hautausmaan siivoustalkoot järjestetään 21.5.2022 klo 10 alkaen. Ottakaa omat haravat mukaan.

Heinäkuu

Kesäjuhlat järjestetään Saarimajalla 9.7.2022 klo 15 alkaen. Uuden johtokunnan myötä yritetään tuoda perinteisiin kesäjuhliin uutta pontta perinteitä kunnioittaen. Ohjelmasta ja muusta tiedotetaan vielä myöhemmin mm. www-sivuilla, Facebookissa yms.

Vaarallisen jätteen keräys Kuutsalossa 19.7.2022 klo 9-11, paikkana yhteysaluslaituri Mullissa. Kymenlaakson Jäte järjestää keräyksen, jossa otetaan vastaan:

kodin vaarallista jätettä
sähkölaitteita
metallia
hätäraketteja
jauhesammuttimia
autonrenkaita

Keräys on maksuton. Jätettä voi tuoda keräyspaikalle vain silloin, kun keräyslavat ja henkilökunta on paikalla.

Nettisivujen sivujen päivitys

Seuran nettisivut ovat päivityksessä ja sivuista tehdään täysin uudet ja toivottavasti ne tulevaisuudessa palvelisivat mahdollisimman monia. Seuralla on myös omat Facebook ja Instagram -tilit, joita voi seurata ja lisätä vaikka hienoja kuvia saaristosta. Sivuille tarkoituksena on tuottaa ajankohtaista tietoa mitä tapahtuu, mutta myös toimia mielenkiintoisena alustana erilaisille materiaaleille, kuville ja projekteille, joita tulevaisuudessa on suunnitteilla.

Jäsenmaksut

Tämän vuoden maksulomakkeet lähetetään huhtikuussa joko postitse jäsenkirjeen mukana ja erillisenä sähköpostilähetyksenä. Jäsenmaksu on edelleen 15 €/hlö, ja jos samaan talouteen tuli yhteinen lomake esim. kahdelle on summa 30 €. Kiitos jo etukäteen suorituksista! Koska postittaminen on melkoisen arvokasta, niin toivoisimme, että mahdollisimman moni siirtyisi s-posti listalle. Siten jäsenkirjeet, jäsenmaksut ja muut uutiset saataisiin helpommin ja ympäristöystävällisemmin lähetettyä.

Kiitämme jo etukäteen, jos näin varmistatte ja pidätte Seuran pyörät pyörimässä.

Uusia Kuutsalo-tuotteita saatavilla

Seuralla on uusia tuotteita koemyynnissä. Olemme tilanneet pienen erän Kuutsalo Seura ry -logolla varustettuja ohuempia pipoja ja hieman päivitetyllä logolla ”Cousteau” tyylisiä punaisia merimiespipoja. Lisäksi tarjolla on edelleen seuran kortteja, joissa on luontokuvia Kuutsalosta Tuula Pajun tallentamana, Kuutsalo-kirjoja, CD-levyjä ja viirejä voi tilata Tea Torvastilta, s-posti: tea.torvasti@gmail.com

Tiekunta tiedottaa – polttopuita haettavissa tienvarsilta

Tiekunta on raivannut ja raivaa edelleen Kuutsalossa teiden sivuja. Sieltä löytyy riukuja ja valmiiksi sahattuja isompia ja pienempiä tukkeja, joista saa erinomaista polttopuuta.

Jokainen maanomistaja voisi käydä hakemassa omalta alueeltaan puita pois. Jos ei itse tarvitse, niin voisi vinkata vaikka naapurilleen, jolla saattaisi olla polttopuun tarvetta. Kuutsalon tiekunnan asioita voi seurata oheisesta linkistä https://kuutsalontiekunta.home.blog/

Tea Seppälä, tiekunnan puheenjohtaja

Kuutsalo-Seuran johtokunta

Olli-Pekka Brunila, puheenjohtaja
050 414 9941
op.brunila@gmail.com

Jukka Rinne, varapuheenjohtaja
040 860 5420
jukka.rinne@andritz.com

Jäsenet

Seppo Häkkinen
hakkiset@elisa.net

Tea Torvasti, tuotemyyntivastaava
044 361 6317
tea.torvasti@gmail.com

Sari Lahtonen, sihteeri
044 223 3612
sari.lahtonen2@luukku.com

Pekka Brunila
050 411 9064
pekka.brunila@hotmail.com

Veli-Matti Piipari
050 499 4152
matti.piipari@gmail.com

Maria Saikka
maria.saikka@icloud.com

Jesse Piipari, rahastonhoitaja
040 843 6049
piipari.jesse@gmail.com

Maija Vanhala, jäsenasiat
050 523 0050
vanhala.maija@gmail.com

***************************

Hyvää kevään ja alkukesän odotusta kaikille

Kuutsalo-Seuran johtokunta

linnunpesä
Kuutsalo
0
    0
    Ostoskorisi
    Kori on tyhjä
    Scroll to Top