poiju

Jäsenkirje 2/2020

TIEDOTE MUUTTUNEISTA SUUNNITELMISTA JA AJANKOHDISTA

Meitä kaikkia koskeva koronaviruksen mukanaan tuoma uusi arki, rajoitukset ja suositukset sekä niiden myötä uudet tavat ja rutiinit ovat vaikuttaneet myös Seuran toimintaan. Ohessa peruutukset ja vahvistukset kesälle 2020:

PERUUTUKSET ja SIIRROT

Kuutsalo-Seuran vuosikokous
Vuosikokous on siirretty syksyyn. Se on laillisesti mahdollista poikkeustilanteen vuoksi. Ilmoitamme ajankohdan myöhemmin.

Kymijoen Lohisoitto Kuutsalon Saarimajalla
Sunnuntaiksi 7.6.2020 suunniteltu Saarimaja soi -konsertti on peruttu ja siirretty ensi vuodelle. Onhan se harmillista, etenkin kun Lohisoitto olisi tänä kesänä juhlistanut 25-vuotista taivaltaan. Lohisoitto hyvittää yksittäiset liput. Tästä tulee olla yhtey-dessä Minna Korkolaiseen, puh. 040 740 4051 tai minna.korkolainen@gmail.com.  Toimi 8.6.2020 mennessä.

Kesäjuhla
Seuran perinteistä kesäjuhlaa ei tänä vuonna järjestetä. Onneksi ehdimme viime vuonna kokoontua juhlistamaan 40-vuotiasta kotiseuraamme isolla joukolla ja uudella Mennään saareen –kirjalla. Suosittelemme, jos et vielä ”mökkihistoriaa”ole hankkinut. Jäämme toki odottamaan, mitä ensi vuosi tuo tullessaan.

Hautausmaan siivoustalkoot
Myöskään Kirkonmaan hautausmaan talkoisiin ei tänä vuonna kokoonnuta.

TOTEUTUVAT

Vaarallisen jätteen keräys Kuutsalossa

Kymenlaakson Jäte Oy järjestää Kuutsalossa keräyksen tiistaina 28.7. klo 10-13 Mullin yhteysaluslaiturilla. Siellä vastaanotetaan:
– kodin vaarallista jätettä
– sähkölaitteita
– metallia
– hätäraketteja ja jauhesammuttimia
– auton renkaita.

Keräys on maksuton. Jätettä voi tuoda keräyspaikalle vain silloin, kun keräyslavat ja henkilökunta on paikalla.

Yhteysaluksen kesäaikatauluun 2020 muutos

Saaristotoimikunta hyväksyi 15.5.2020 pitämässään sähköpostikokouksessa kuutsalolaisilta tulleen muutosehdotuksen kesäaikataulun sunnuntaivuoroon. Toivottiin, että Kotkasta klo 13.00 lähtevää vuoroa voitaisiin siirtää tunnilla eteenpäin klo 14.00. Paluu Kotkaan olisi klo 15.00, jolloin aikataulun mukaan Kotkasta lähtee Haapasaaren vuoro. Näin poistuisi vähän tarpeeton tunti ennen Haapasaaren vuoron lähtöä. Finnferries on saaristotoimikunnan lausunnon perusteella hyväksynyt ehdotuksen:

sunnuntaisin
lähtö Kotkasta klo 14, Kuutsalosta klo 14.25 ja paluu Kotkaan klo 15.

Muutos ei vaikuta muihin kesäaikataulun vuoroihin.

Kesää kohti kuljetaan, viileistä säistä ja elämäämme säätelevistä tekijöistä huolimatta. Saaren monimuotoinen luonto ilahduttaa, merivesi lämpenee, päivä pitenee ja pianhan on juhannus. Heittäydytään huolettomiksi, nautitaan saarielämän tarjoamista elämää rikastuttavista mausteista. Vaikka koronarajoitukset lievenevät, pidetään kuitenkin mielessä turvallisuuteen pohjaavat suositukset.

Tapaamisiin vuosikokouksessa syksyllä.

Kuutsalo-Seuran johtokunta

linnunpesä
0
    0
    Ostoskorisi
    Kori on tyhjä
    Scroll to Top