poiju

Jäsenkirje 2/2024

KUUTSALO-SEURA RY

Jäsenkirje 25.04.2024

 

Hyvät Seuran jäsenet!

Hyvää kevättä ja toivottavasti pian alkavaa kesää! Kuten viime vuonnakin säät ovat vaihdelleet kovasti. Takatalvia on tullut jo muutamia huhtikuun aikana ja talvi on ollut todella pitkä, koska lumet tulivat jo marraskuussa. Päivät ovat jo kuitenkin pitkiä ja jäät ovat lähteneet, joten kyllä se kesäkin sieltä jossain vaiheessa tulee.

 

Sääntömääräinen vuosikokous 2024

Kuutsalo-Seura ry:n sääntömääräisen vuosikokous pidettiin 11.3.2024 klo 18.15–19.12 Sokos Hotelli Seurahuoneella Albatrossi 1 kokoustilassa.  Ennen kokousta oli Kymenlaakson Sähköverkko Oy:n tiedotustilaisuus sähköverkon maakaapeloinnista. Tämän jälkeen kävimme läpi vuosikokouksessa seuran sääntömääräiset asiat.

 

Tiivistelmä viime kevään vuosikokouksesta 2024

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Olli-Pekka Brunila, sihteeriksi Sari Lahtonen ja pöytäkirjan tarkastajiksi Ulla ja Vilho Raanti.

Puheenjohtaja esitteli toimintakertomuksen 2023 pääkohdat. Vuosi 2023 oli erittäin vilkas, koska toukokuussa oli hautausmaan siivoustalkoot, kesäkuussa oltiin mukana ”Saarimaja soi” -konsertissa, heinäkuussa Kesäjuhlat, syyskuussa Valtakunnalliset kotiseutupäivät ja vielä syksyn lopuksi lokakuussa järjestettiin Kyminlinnan vierailu. 

Kokous vahvisti myös puheenjohtajan esittelemän vuoden 2023 tuloslaskelman ja taseen sekä toiminnantarkastaja Kari Hakkaraisen antaman lausunnon tilinpäätöksestä. Tämän jälkeen kokous myönsi tili- ja vastuuvapauden johtokunnan jäsenille ja muille vastuu- velvollisille.

 

Henkilövalinnat

Seuran sääntöjen mukaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinnan tekee aina vuosittain jäsenistö vuosikokouksessa. Puheenjohtajana jatkoi Olli-Pekka Brunila ja varapuheenjohtajana Jukka Rinne. Maria Saikka ei enää jatkanut johtokunnassa ja Saikan tilalle tuli Mika Aura. Tervetuloa Mika! Muita muutoksia ei johtokunnan kokoonpanoon tullut.

Kesän tapahtumat 2024 

Viime vuosina talkoot ovat kärsineet inflaatiota, ja osallistujia on ollut vain muutamia seuran lähes 500 jäsenestä. Toivoisimmekin, että sinulta löytyisi innostusta liittyä muutamiksi tunneiksi talkoolaisten iloiseen joukkoon talkootoimintaan. Se auttaisi tapahtumien järjestämistä ja pitäisi seuran pyörät pyörimässä.

 

Toukokuu

Hautausmaan siivoustalkoot järjestetään 18.5.2022 klo 10 alkaen. Ottakaa omat haravat mukaan. Talkoovichyt tarjoaa seura.

Saarimajan siivoustalkoot 25.5.2023 klo 10 alkaen, järjestäjänä Saarimajan Kannatusyhdistys. Ohjelmassa mm. laiturin kunnostusta ja Saarimajan ”ehostamista” toimintakuntoon kesän tapahtumia varten. Paikalla evästarjoilut Kannatusyhdistyksen toimesta.

Kesäkuu

”Saarimaja soi” -konsertti on sunnuntaina 9.6.2023 klo 15. Atte Kilpeläisen vieraana on muusikko Yona. Vene Sapokasta klo 14 (Vikla III, Sapokka, laituri 2), paluu konsertin jälkeen. Liput 30 €, lippu ja kuljetus 40€. (https://www.lohisoitto.fi/ohjelma-2024.html)

Heinäkuu

 Kesäjuhlat järjestetään Saarimajalla 6.7.2024 klo 15 alkaen. Ohjelmasta ja muusta tiedotetaan vielä myöhemmin mm. www-sivuilla, Facebookissa yms.

 Vaarallisen jätteen keräys Kuutsalossa 16.7.2024 klo 9–11. Paikkana yhteysaluslaituri Mullissa. Kymenlaakson Jäte järjestää keräyksen, jossa otetaan vastaan:

 • kodin vaarallista jätettä
 • sähkölaitteita
 • metallia
 • hätäraketteja
 • jauhesammuttimia
 • autonrenkaita

Keräys on maksuton. Jätettä voi tuoda keräyspaikalle vain silloin, kun keräyslavat ja henkilökunta on paikalla.

Syys-lokakuu

Syksyllä järjestetään vierailu Kyminlinnassa. Tapahtumasta ilmoitetaan myöhemmin loppukesästä.

Nettisivujen sivujen päivitys

 Seuran nettisivut päivitettiin ja ne ovat saaneet hyvää palautetta. Uutta materiaalia tuotetaan aina kun ehditään. Myös ajankohtaiset asiat löytyvät sieltä. Seuralla on myös omat Facebook ja Instagram -tilit, joita voi seurata ja lisätä vaikka hienoja kuvia saaristosta. Sivuille tarkoituksena on tuottaa ajankohtaista tietoa mitä tapahtuu, mutta myös toimia mielenkiintoisena alustana erilaisille materiaaleille, kuville ja projekteille, joita tulevaisuudessa on suunnitteilla.

 

Jäsenmaksut

 Tämän vuoden maksulomakkeet on lähetetty toukokuussa joko postitse jäsenkirjeen mukana ja erillisenä sähköpostilähetyksenä. Jäsenmaksun eräpäivä on 31.5.2024. Muutama lasku on tullut, jossa eri päivämäärä. Oikea laskun eräpäivä on toukokuun loppu (31.5.2024) käyttäkää sitä viitettä.

Vuosikokouksessa jäsenmaksun määrää korotettiin viidellä eurolla, joten jäsenmaksun on nyt 20 €/hlö, ja jos samaan talouteen tuli yhteinen lomake niin silloin maksu on 40 €. Kuten moni muukin, on Kuutsalo-Seurakin ottanut käyttöön postituslisän joka 5 € niille ketkä haluavat edelleen paperisen laskun ja jäsenkirjeen jatkossakin. Koska postittaminen on melkoisen arvokasta, niin toivoisimme, että mahdollisimman moni siirtyisi s-posti listalle. Siten jäsenkirjeet, jäsenmaksut ja muut uutiset saataisiin helpommin ja ympäristöystävällisemmin lähetettyä.

Maksaa voi myös suoraan Kuutsalo-Seura ry:n tilille: FI09 5172 0240 0265 76, mutta sähköisen/paperisen laskun saatuanne käyttäkää laskussa olevaa viitettä.

Kiitämme jo etukäteen, jäsenmaksun maksamalla pidätte Seuran pyörät pyörimässä.

 

Uusia Kuutsalo-tuotteita saatavilla

 

Seuralla on uusia tuotteita koemyynnissä verkkokaupassa. Uutuuksina hienojen pipojen lisäksion myös t-paitoja, huppareita ja kangaskasseja. Lisäksi tarjolla on edelleen seuran kortteja, joissa on luontokuvia Kuutsalosta Tuula Pajun tallentamana sekä Kuutsalo-aiheisia kirjoja ja viirejä voi tilata Tea Torvastilta, s-posti: verkkokauppa@kuutsalo.fi tai suoraan nettisivujen verkkokaupasta https://kuutsalo.fi/verkkokauppa/. Myös nouto varastolta Kotkan keskustasta onnistuu tuotteiden osalta.

Kuutsalo-Seuran johtokunta

Olli-Pekka Brunila, puheenjohtaja           Jukka Rinne, varapuheenjohtaja

050 414 9941                                                                040 860 5420

info@kuutsalo.fi

Jäsenet

Seppo Häkkinen                                                        Tea Torvasti, tuotemyyntivastaava

044 361 6317

                                                                                      verkkokauppa@kuutsalo.fi

Sari Lahtonen, sihteeri                                         Pekka Brunila

044 223 3612                                                                050 411 9064

Veli-Matti Piipari                                                        Mika Aura

050 499 4152

Jesse Piipari, rahastonhoitaja                       Maija Vanhala, jäsenasiat

040 843 6049                                                                050 523 0050

info@kuutsalo.fi                                                       jasenasiat@kuutsalo.fi

 

***************************

Hyvää kevään ja alkukesän odotusta kaikille

 

Kuutsalo-Seuran johtokunta

linnunpesä
Kuutsalo
0
  0
  Ostoskorisi
  Kori on tyhjä
  Scroll to Top