poiju

Kirpputori 8.7. Saarimajalla on peruttu – Mökki- ja perinnepiiri toteutetaan alkaen klo 13

Valitettavasti joudumme peruuttamaan kirpputori-tapahtuman, kun ilmoittautuneita oli vain muutama. Myöskään kahviota ei ole.

Sitä vastoin ”Mökki- ja perinnepiiri” pidetään viime jäsenkirjeessä kerrotulla tavalla.  Aluksi Pekka Savolainen kertoo tavoitteista laatia Seuran 40-vuotisjuhlakirjaan osio mökkiasutuksen synnystä ja vaiheista Kuutsalon saaristossa mukaan lukien Kirkonmaa. Paikalle saapujien toivotaan tuovan mukanaan kuvamateriaalia sekä kertovan tarinoita kokemuksistaan saaristorakentajina –  niin ongelmista kuin onnen tunteista. Samalla vanhojen talojen asuttajat voisivat tuoda paikan päälle vanhoja esineitä ja kertoa niiden käyttötarinoita sekä opastaa työryhmää sopiviin kohteisiin kuvaamaan; vaikkapa vanhaa rysää tai muuta mielenkiintoista käytettäväksi kirjan kuvituksessa.

Tässä on oiva tapa yhdessä tekemisestä.  Siis tervetuloa lauantaina 8.7. klo 13 Saarimajalle muistelemaan ja kertomaan oma tarinanne, ja ennen kaikkea auttamaan historian muistiin kirjaamisessa sekä valokuvillanne monipuolisen kuvituksen aikaansaamisessa.

linnunpesä
0
    0
    Ostoskorisi
    Kori on tyhjä
    Scroll to Top