poiju

Kutsu vuosikokoukseen 23.9.2020 Wellamoon ja jäsenkirje 3/2020

Kuten jäsenistölle on jo aiemmin sähköpostitse ja kirjepostilla ilmoitettu, Kuutsalo-Seura ry:n keväältä siirretty sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 23.9.2020 klo 17.30 Merikeskus Vellamossa, kokoushuone Ahti, 2. krs.,Tornatorintie 99, Kotka

Tule mukaan mm. esittämään ja valitsemaan henkilöitä uusiksi johtokunnan jäseniksi väistyvien ja ”täysin palvelleiden” tilalle. Näin turvaat edelleenkin Seuran toiminnan jatkumisen ja juuri sinun sekä yhteisten etujen valvomisen ja edistämisen saaristomme asioissa.

Ennen kokousta on kahvitarjoilu. Koronan vuoksi tuolit ja pöydät tullaan asettelemaan mahdollisimman väljästi, sillä käyttöömme on yhdistetty kaksi opetustilaa.

Kokouksen jälkeen osallistujilla on mahdollisuus vapaasti kiertää Vellamon näyttelyissä, jotka suljetaan klo 20.00.

Tervetuloa!

Olemme koonneet tähän tiiviiseen muotoon muutamia ajankohtaisia asioita. Seuran toimintahan on ollut koronapandemian aikana typistettyä ilman yleisö- ja muita tapahtumia viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Johtokunta on pitänyt kesän aikana keskenään yhteyttä sähköpostitse ja kokoontui elokuussa suunnittelemaan keväältä syksyyn siirtynyttä vuosikokousta.

Kuten aiemminkin on mainittu, Kuutsalo-Seura ei ole virallisten päätösten toimeenpanija. Mutta se haluaa olla edunvalvoja pyrkien edistämään esille tulevia hankkeita, ja on etsimässä ratkaisuja erilaisiin saarelaisten ongelmiin yhteistyössä eri viranomaisten ja tahojen kanssa: viestimällä kirjeitse, henkilökohtaisin kontaktein ja osallistumalla viranomaiskokouksiin. Kotkan kaupunginhallituksen nimeämän Saaristotoimikunnan kokouksiin, jäseneksi kutsuttuna, on osallistunut Seuran puheenjohtaja Matti Sulin. ELY-keskuksen kanssa on myös tiiviisti neuvoteltu Otavan liikennöintiin liittyvistä asioista useastikin, saarelaisten etu edellä.

Ylläpitävää työsarkaa riittää; meille kullekin omanlaisen merkityksen omaavassa saaristossamme. Myös uusien esille tulevien asioiden hoitamiseen ja ideoiden kehittelyyn tarvitaan edelleen yhteispanosta eli teitä kaikkia mukaan. Kuuluu elämään, että viestikapulat vaihtavat käsipareja. Syyskuun kokouksessa uusilla jäsenillä höystetty Seuran johtokunta on hyvä pohja ja tukipilari jatkaa tärkeää toimintaa.

Ehkä sinunkin tiedossa tai lähipiirissä on potentiaalinen ehdokas johtokuntaan. Tule mukaan tekemään valintoja!

Talviaikatauluista
Viime Saaristotoimikunnan kokouksessa käsiteltiin Kotka-Pyhtää yhteysaluksen talviaikatauluja ja keskusteltiin kunkin saaren toivomuksista. Yhteisehdotus toimitettiin Varsinais-Suomen ELY-keskukselle, joka vahvistaa aikataulut syyskuun aikana.  Ne tulevat voimaan 1.10. alkaen.

Tervetuloa uudet jäsenet
Oli mukava havaita, että Seuraan liittyi kevään ja kesän korvalla uusia jäseniä. Hienoa, että olette mukana ja kiinnostuneita oman saariston asioista. Jäsenkirjeiden välityksellä pääsette kuulolle saaren tapahtumista.

Ja muistattehan, niin vanhat kuin uudet jäsenet: johtokunta on taho, jonne voi ottaa tarvittaessa yhteyttä ja tehdä ehdotuksia.

Toimintakertomus 2019 ja toimintasuunnitelma 2020 jaetaan vuosikokouksessa. Ne löytyvät nettisivuilta kokouksessa hyväksymisen jälkeen.

Tavataan vuosikokouksessa Vellamossa!

Johtokunta

linnunpesä
Kuutsalo
0
    0
    Ostoskorisi
    Kori on tyhjä
    Scroll to Top