Kuutsalo-seura ry

Linkkejä

Linkkejä

Yhteystietoja

Kuutsalon Osakaskunta

Kuutsalon osakaskunta huolehtii Kuutsalon kylän yhteisten alueiden (kiinteistörekisteritunnus 285-422-876-1) hallinnosta ja alueita koskevien muiden asioiden hoidosta. Yhteisen vesialueen pinta-ala on noin 9.700 ha. Osakaskunta toimii alueellaan kalastuslaissa tarkoitettuna kalastuskuntana.

Yhteistä aluetta käytetään kalastukseen, metsästykseen ja vesillä liikkumiseen sekä osakaskunnan kokouksen päättämällä tavalla osakkaiden yhteiseksi hyväksi.

Puheenjohtaja
Reijo Piipari
puh. 040 865 1099
reijo.piipari@kymp.net


Kuutsalon tiekunta

Kuutsalon Kylätiet ja Kuutsalon Metsätie -tiekunnat ovat jääneet menneisyyteen.Tiekuntien yhdistyminen sai lainvoiman viime syksynä, ja tiekunnan nimi on "Kuutsalon tiekunta". Siihen liittyvät asiat kuten vuoden 2020 hoitokunnan kokoonpano ja tiemaksut vahvistetaan vuosikokouksessa, joka pidetään ensi kesän aikana.

Tiekunnalle on tehty verkkosivu, jonka tarkoituksena on tiedottaa saarelaisille tiekunnan toiminnasta. Sivuilla julkaistaan myös maksuunpanoluettelot sekä kokousasiakirjat. Lisäksi ne ovat nähtävissä perinteisesti Kotkan Asiakaspalvelupiste Ruorissa. Tiekunnan verkkosivulle pääsee osoitteesta: https://kuutsalontiekunta.home.blog/

Hoitokunnan puheenjohtaja
Tea Seppälä
0505141790
seppalatea@gmail.com


Kuutsalon Saaristotyöt Ay

Merikatu 4 B 17
48100 Kotka
p. 040 7235379

viehe
0
    0
    Ostoskorisi
    Kori on tyhjä
    Scroll to Top