poiju

Vaarallisen jätteen keräys Kuutsalossa 18.7.2023 klo 9-11

 Vaarallisen jätteen, metallin ja sähkölaitteiden keräys Kuutsalossa 18.7.2023 klo 9–11 

Kymenlaakson Jäte Oy järjestää yhdessä Fortum Waste Solutions Oy:n, Kuusakoski Oy:n ja Kymen Saaristoliikenteen kanssa maksuttoman keräyspalvelun Kuutsalon asukkaille. 

Aika: tiistaina 18.7. kello 9–11. Keräyspaikka: yhteysaluslaituri 

Keräykseen otetaan vastaan kodin vaarallisia jätteitä, sähkölaitteita ja metalliromua. Lisäksi keräykseen voi tuoda hätäraketteja, jauhesammuttimia ja autonrenkaita. Kodin vaaralliset jätteet, sähkölaitteet ja metallit otetaan vastaan maksutta myös kaikilla jäteasemillamme ympäri vuoden. 

Jätteet on tuotava keräykseen silloin, kun keräysalus ja jätteitä vastaanottava henkilökunta ovat paikalla (keräyspäivänä klo 9–11). Jätteitä ei saa tuoda laiturille etukäteen! 

Lajitteluohjeita 

Vaarallista jätettä ovat mm. maalit, lakat, liimat, liuottimet, jäteöljyt, kasvinsuojelu- ja torjunta-aineet, akut, paristot, energiansäästölamput, loisteputket ja lääkkeet. Nestemäiset jätteet tulee tuoda keräykseen ehjissä ja tiiviisti suljetuissa pakkauksissa. Mikäli vaarallinen jäte ei ole alkuperäisessä pakkauksessaan, tulee sen sisältö merkitä asianmukaisesti. 

Sähkölaitteita ovat kaikki kotitalouksien sähköllä, akulla tai paristoilla toimivat laitteet. 

Metalliromua ovat esimerkiksi pellit, räystäskourut, metalliputket, polkupyörät, kiukaat (ilman kiviä) ja sellaiset metallikappaleet, joiden materiaalista vähintään puolet on metallia. 

Keräyksessä ei oteta vastaan kyllästettyä puuta, asbestia tai muita jätejakeita. 

Lisää lajitteluohjeita saa osoitteesta www.kymenlaaksonjate.fi tai Kymenlaakson Jäte Oy:n jäteneuvonnasta neuvonta@kymenlaaksonjate.fi. 

linnunpesä
0
    0
    Ostoskorisi
    Kori on tyhjä
    Scroll to Top