poiju

Vuosikokouksen päätöksiä 16.4.2019

Kuutsalo-Seura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 16.4.2019 Kumppanuustalo Viikarissa.  Kokouksen puh. johtajaksi valittiin Matti Sulin ja sihteeriksi Maisa Kotoaro. Kokous hyväksyi toimintakertomuksen 2018 ja vahvisti tilinpäätöksen 2018 sekä myönsi tili- ja vastuuvapauden johtokunnan jäsenille ja muille vastuuvelvollisille.  Toimintakertomus luettavissa sivuillamme.

Henkilövalinnat. Johtokuntaan valittiin seuraavalle kaudelle uudelleen puheenjohtajaksi Matti Sulin, varapuheenjohtajaksi Risto Piipari ja jäseniksi erovuorossa olleet Maisa Kotoaro, Eeva Linkola ja Ulla Raanti. Maija Vanhala jatkaa ilman erovuoroa, koska hän oli aloittanut kesken kauden. Kokous valitsi uudeksi jäseneksi Jesse Piiparin Minna Autio-Häkämiehen tilalle, joka ei ehdi osallistua johtokunnan toimintaan eikä kokouksiin.

Toimintasuunnitelma 2019.Hyväksyttiin toimintasuunnitelma, johon sisältyy kesällä vietettävä Seuran 40-vuotisjuhla ja siellä julkaistava juhlakirja.

Jäsenmaksu ja talousarvio 2019 Vuosikokous päätti pitää jäsenmaksut ennallaan (15 e) ja hyväksyi talousarvion.

Seuran 40-vuotisjuhla ja -kirja. Pekka Savolainen kertoi juhlakirjan olevan loppusuoralla 4-5 vuoden työstämisen jälkeen,  ja sitä editoidaan ja saatetaan painokuntoon parhaillaan ammattilaisten, Seppo Häkkisen ja Seppo Vakkarin vapaaehtoisvoimin. Oikoluvusta vastaa Ulla Mauno. Painokoneessa teos on toukokuussa.  Saaristoon liittyvä teos on jo neljäs, jota voidaan pitää pieneltä seuralta saavutuksena.

Kuvaajat ovat kiertäneet saaristoa, mutta Pekka Savolainen korosti, että alun perin oli selvää, että Kuutsalon saariston kaikkia n. 500 mökkiä on mahdoton kuvata ja kertoa tarinaa. Otantaa on ollut pakko tehdä. Lupaakaan ei ole aina saatu.

Samassa yhteydessä pj. Matti Sulin mainitsi, että neuvottelun tuloksena yhteysalusyhtiö onnittelee 40-vuotiasta Kuutsalo-Seuraa hakemalla Kotkasta iltapäivä-laivalla juhliin la 13.7. tulleet takaisin Kotkaan klo 20.00. Mullista.

Toimintakertomus 2018 ja toimintasuunnitelma 2019 ovat luettavissa verkkosivuillamme.

linnunpesä
Kuutsalo
0
    0
    Ostoskorisi
    Kori on tyhjä
    Scroll to Top