poiju

Vuosikokouksessa päätettyä ja ehdotettua

Vuosikokous keräsi 25.4.2017 parikymmentä Seuran jäsentä Kumppanuustalo Viikariin päättämään sääntömääräisistä asioista. Hyväksytyksi tulivat toimintakertomus sekä tilinpäätös, ja tili- ja vastuuvapautus myönnettiin johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille. Tämä oli siis ensimmäinen ylimenokauden vuosikokous siirryttyämme yhden kokouksen vuosisykliin. Osa päätöksistä oli siis jo tehty syysvuosikokouksessa. Toimintakertomus on luettavissa sivuillamme.

Ideoita kesätapahtumaksi lauantaina 8.7. Saarimajalla
Muissa asioissa keskusteltiin mahdollisesta kesäjuhlan ”korvikkeesta”, kun johtokunta oli päättänyt pitää välivuoden perinteisen juhlan järjestelyssä vähäisen yleisömäärän vuoksi. Mm. seuraavanlaisia ehdotuksia saatiin:

– Tulevan juhlakirjan keskittyessä kesämökkirakentamisen vaiheisiin, kutsutaan saarelaisia yhteen Saarimajalle mm. kertomaan tarinoita ja siirtämään suusanallista tietoa kesämökkien syntyvaiheista, tuomaan vanhoja valokuvia sekä vanhojen talojen esineistöä. Kaikista materiaaleista valittaisiin kirjassa julkaistavat. Näin tulisi arvokasta historiaa tallennetuksi tulevaan teokseen, ja samalla läsnäolevat pääsisivät tutustumaan monenlaiseen esineistöön ja tarinaan jo etukäteen. Pekka Savolainen laatii tarkemman ohjeistuksen tilaisuutta varten.

-Tämän lisäksi ohessa voisi olla kaikille avoin kirpputori. Myös vanhoja kunnon iltamia tansseineen ehdotettiin.

Ideat saivat osanottajilta kannatusta, koska toivottiin ainakin yhtä, saarelaiset yhteen kokoavaa tilaisuutta. Ja näin ollen ”ohjelman tekijöinä” olisivat saarelaiset itse. Odotetaan toukokuun ajan lisää ehdotuksia ja tehdään sen jälkeen suunnitelma.

Tapahtumaan Saarimajalla lauantaina 8.7. palataan kesän alussa sekä tiedotetaan siitä jäsenistölle.

linnunpesä
Kuutsalo
0
    0
    Ostoskorisi
    Kori on tyhjä
    Scroll to Top