poiju

Vuosikokous 2018 lyhyesti

Kuutsalo-Seuran sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 18.4.2018 Merikeskus Vellamossa, ja osallistujia oli paikalla kolmisenkymmentä. Puheenjohtaja Matti Sulinin esittelemä toimintakertomus ja tilinpäätös hyväksyttiin sekä myönnettiin johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille tili- ja vastuuvapaus.

Henkilövalinnat. Seuraavan toimikauden henkilövalinnoista päätettiin seuraavasti: puheenjohtajana jatkaa Matti Sulin ja varapuheenjohtajaksi valittiin Risto Piipari. Varapuheenjohtaja Matti Laukkasen menehdyttyä viime vuoden lopulla jäi yhden johtokunnan jäsenen vajaus. Uutena johtokunnan jäsenenä aloittaa Maija Vanhala ja erovuorossa olleet jäsenet Minna Autio-Häkämies, Annamaija Heliste, Kimmo Hämäläinen ja Kaarina Kiviharju saivat jatkoajan.

Toimintasuunnitelma 2018.Hyväksyttiin myös vuoden 2018 toimintasuunnitelma, johon sisältyy heinäkuussa pidettävä kesäjuhla vuoden tauon jälkeen. Päivämäärä on vielä avoinna esiintyjien aikataulun vuoksi.

Jäsenmaksu. Puheenjohtaja perusteli johtokunnan ehdottamaa jäsenmaksun korotusta viidellä eurolla mm. pienillä jäsentuloilla, kun lähes puolet jäsenistöstä on ainaisjäseniä. Kokous hyväksyi jäsenmaksuksi 15 euroa sekä talousarvion vuodelle 2018.

Seuran 40-vuotisprojekti. Projektin vetäjä Pekka Savolainen antoi tilannekatsauksen juhlakirjan työstämisestä ja aikataulusta. Työryhmässä ovat mukana Veli-Matti Piipari ja Risto Piipari (mm. mökkien kuvaukset), Matti Piipari (sodanaikaiset tapahtumat), Asko Matula (jakokunta/osakaskunta), Ulla Mauno (Vassaari) sekä Seppo Häkkinen (editointi ja taitto). Pekka Savolaisen iso osuus on huvila-asutus ja sen muodostuminen sotien jälkeen (yht. 500 mökkiä) Kuutsalon saaristoon. Luontokuvista vastaa Tuula Paju

Tänä kesänä kuvaajat ottavat henkilökohtaisen yhteyden kuvauskohteiden omistajiin. Kuvaukseen käytetään myös dronea eli kauko-ohjattavaa pientä lennokkia. Mökkien omistajien toivotaan olevan myös yhteydessä esim. Risto Piipariin, joka toivoo myös henkilökohtaisia tarinoita mökeistä. Aineisto on koossa tämän vuoden aikana ja koko työ painettuna ja valmiina Seuran 40-vuotisjuhlissa heinäkuussa 2019.

Toimintakertomus 2017 ja toimintasuunnitelma 2018 ovat luettavissa kotisivuillamme.

Kokouksen lopuksi Vellamon edustaja Maija Puukka kertoi kattavasti Vellamon monipuolisesta tämänhetkisestä sekä tulevasta ohjelmatarjonnasta.

linnunpesä
0
    0
    Ostoskorisi
    Kori on tyhjä
    Scroll to Top