poiju

Vuosikokous 23.9.2020 päätökset

Kuutsalo-Seura-ry:n sääntömääräinen vuosikokous siirtyi keväältä syksyyn koronapandemian vuoksi ja pidettiin 23.9.2020 Merikeskus Vellamossa. Kokouksen puhetta johtamaan valittiin Matti Sulin, sihteeriksi Maisa Kotoaro ja pöytäkirjan tarkastajiksi Raija ja Pekka Savolainen.

Sihteeri kävi läpi toimintakertomuksen 2019 pääkohdat. Hän myös kiitti vielä kerran Seuran 40-vuotisjuhlavuoden Mennään saareen -kirjan työryhmää ja erityisesti ryhmän vetäjää, Pekka Savolaista suuresta urakasta ja onnistuneesta ja mielenkiintoisesta lopputuloksesta. Kokous hyväksyi kertomuksen.

Kokous vahvisti myös puheenjohtajan esittelemän vuoden 2019 tuloslaskelman ja taseen sekä toiminnantarkastaja Kari Hakkaraisen antaman lausunnon tilinpäätösestä. Tämän jälkeen kokous myönsi tili- ja vastuuvapauden johtokunnan jäsenille ja muille vastuuvelvollisille.

Henkilövalinnat

Seuran sääntöjen mukaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinnan tekee aina vuosittain jäsenistö vuosikokouksessa. Nykyinen puheenjohtaja Matti Sulin ilmoitti ettei ole enää käytettävissä, koska oli päättänyt siirtyä vihdoin ”eläkkeelle” useita vuosia kestäneen pestin jälkeen. Kokous valitsi uudeksi puheenjohtajaksi nykyisen varapuheenjohtaja Risto Piiparin ja uudeksi varapuheenjohtajaksi Olli-Pekka Brunilan.

Johtokunnan erovuorossa olleista jäsenistä Maija Vanhala jatkaa, mutta Annamaija Heliste, Kimmo Hämäläinen ja Kaarina Kiviharju eivät olleet enää käytettävissä. Lisäksi johtokunnan sihteerinä toiminut Maisa Kotoaro siirsi viestikapulan 10 vuoden rupeaman jälkeen uudelle sukupolvelle. Uudet johtokunnan jäsenet ovat Sari Lahtonen, Maria Saikka, Jukka Rinne ja Seppo Häkkinen.

Toimintasuunnitelma 2020
Suunnitelma ei toteutunut täysimääräisesti koronan kokoontumisrajoitusten vuoksi. Romunkeräys järjestyi, mutta mm. kesän jäsentilaisuudet jouduttiin peruuttamaan: talkootoimet, Lohisoitto ja kesäjuhla sekä siirtämään vuosikokous syksyyn. Johtokuntakin toimi sähköpostiyhteyksillä. Toiminta suunnitelmana hyväksyttiin.

Jäsenmaksu ja talousarvio
Jäsenmaksu säilyy samana, 15 euroa ja talousarvio hyväksyttiin.

Toimintakertomus 2019 ja -suunnitelma 2020 ovat luettavissa kokonaisuudessaan kotisivuillamme www.kuutsalo.fi.

linnunpesä
0
    0
    Ostoskorisi
    Kori on tyhjä
    Scroll to Top