poiju

Yhteysaluksella Kuutsaloon ja Kirkonmaahan myös lauantaisin – uudet aikataulut voimaan marraskuussa

Kuutsalo-Seuran ELY-keskukselta saaman aikatauluehdotuksen mukaan Kuutsalo ja Kirkonmaan olisivat menettäneet kaksi liikennöintivuoroa talviliikenteessä. Haapasaari ja Kaunissaari puolestaan olisivat saaneet lisää lauantaivuorot, kun aluksen huoltopäivä muuttuisi keskiviikoksi. Tätä ei tietenkään voitu sellaisenaan hyväksyä voimassaolevan palvelutasomäärityksen mukaan eikä tasapuolisuuden nimissä.

Johtokunnan puheenjohtajiston työstämän laajan valmistelutyön pohjalta liikennetilastoineen käytiin läpi eri vaihtoehtoja. Johtokunta päätti toimittaa Saaristotoimikunnalle ja Varsinais-Suomen ELY-keskukselle Seuran kattavan lausunnon, jonka minimivaatimuksena oli saada lauantaivuorot myös Kuutsaloon ja Kirkonmaahan menetettyjen keskiviikkovuorojen tilalle.

”Kädenvääntö” tuotti tulosta seuraavasti: lähdöt ovat lauantaisin Kotkasta Kuutsaloon klo 8.00 ja 13.00, ja vastaavasti paluut Kotkaan klo 8.25 ja 13.25. Kirkonmaahan ajetaan tilausvuoro siten, että lähtö Kotkasta on klo 9.00, mutta se pitää tilata edellisenä päivänä klo 14.00 mennessä.

Hienoa, että vihdoin toteutui myös pitkämatkalaisten mahdollisuus päästä talviviikonloppuina mökkireissulle!

Uusi aikataulu 1.11.2017-30.4.2018 löytyy Kuutsalon sivuilta Linkit-osiosta tai osoitteesta:

http://www.finferries.fi/media/aikataulut-2017/kotka-talvi-2017-2018.pdf

linnunpesä
0
    0
    Ostoskorisi
    Kori on tyhjä
    Scroll to Top